+36703600191 bgabi85@gmail.com

Borbély Gábor vagyok, testnevelő-gyógytestnevelő tanár. Bízom benne, hogy az ExatRun által már ismerős vagyok a számodra.

 

Pedagógusként nyári táborokat szervezek és az eszközöket először csak erre az alkalmakra szántam, de annyira nagy sikernek örvendett, hogy hamar elterjedt a híre és így szerencsére több gyerekhez és felnőttekhez el tudjuk juttatni a pályáinkat.

Miután az ExatRun csapat összeállt és úgy éreztük, hogy eljött a mi időnk, elkezdtük egyedileg megtervezve legyárttatni ezeket az eszközöket óriási méretekben! Ami ezután történt, azt Te is megtapasztalhatod! Neked is át kell élned az ország legnagyobb rendezvényre telepíthető akadálypályájának hangulatát, amin egy komplett EXATLON VERSENYT is meg tudunk szervezni! A hangulatról minden alkalommal zenével és műsorvezetéssel gondoskodunk, hatalmas hangulatot teremtve:)

Miért az ExatRun csapata!?

 

  • Mert amellett, hogy elvisszük hozzád a legmenőbb eszközöket, egy komplett programot/ versenyt tudunk szervezni ezeken a rendezvényedre érkezők között, ami által még különlegesebbé válik az eseményed!
  • Mert azokat az eszközöket ajánljuk Neked, amik minden alkalommal nagy sikerrel működnek! Folyamatosan követjük a külföldi trendeket, hogy Nálunk a legnépszerűbb eszközökből választhass!
  • Mert számít a megjelenés! A rendezvényeszközöknél mindenképpen. Biztosan találkoztál már olyan kopott eszközökkel, amiket szó szerint megevett az idő. Nálunk csak olyan eszközökből választhatsz, amiket egyedire terveztünk és amik kiváló állapotban vannak. Fontosnak tartjuk, hogy ha a mi eszközeinket szeretnéd, akkor azokkal emelni tudjuk a rendezvényed színvonalát.
  • Mert minden eszközünket óriási méretben gyárttattuk le, így az ország legnagyobb eszközeit visszük el hozzád! Látnod kell a vendégeid reakcióit, amikor először pillantják meg ezeket a rendezvényeden!
  • Mert az eszközeink EMI-TÜV engedéllyel rendelkeznek, hiszen a biztonság mindenek felett!
  • Mert biztosak vagyunk abban, hogy Te is elégedett leszel a csapatunkkal, akik minden alkalommal segítőkészek a látogatóiddal!
  • Mert nagyszerű csomagajánlataink vannak, amik által még kedvezőbb áron dolgozhatsz velünk!

JÁTÉK

A játék a kreativitás és szórakozás forrása, amely lehetőséget ad az elmélkedésre, a problémamegoldásra és a barátságok kialakítására.

SPORT

A sport az életmódot, egészséget és csapatmunkát ötvözi, miközben lehetőséget ad a testedzésre és a versenyszellem kifejezésére.

VERSENY

A verseny lehetőséget ad arra, hogy a legjobb formádat hozd ki magadból, meghaladd a határaidat és fejlődj a célok eléréséért folytatott küzdelemben.

ExatRun – A versenyzés élménye!

Az ExatRun elhozta hazánk leghosszabb rendezvényekre telepíthető felfújható akadálypályáját, ebben a tematikában. Ennek köszönhetően a TE és csapatod is átélhetitek az Exatlon jellegű pálya izgalmait, amely a korábbi években minden eseményen teltházzal működött.

A pályát több méretben (18m / 40m / 58m hosszúság) is meg lehet rendelni, tehát még egy kisebb hellyel bíró rendezvényen is óriási élményfaktort képes nyújtani.
Ráadásul, mivel külön elemekből épül fel, így azok egymás mellé is rakhatóak. Az eszközünk hatalmas sikert aratott céges rendezvényeken, sport és városi napokon, gyermektáborokban és fesztiválokon is.

Felkeltettük érdeklődésed?